Gegrilde wildzwijn biefstuk op satéstokje

  • 600 g wildzwijn biefstukjes in flinke dobbelstenen
  • 1 theel. zout
  • ½ theel. peper
  • 4 theel. salie
  • 1 theel. suiker
  • ½ theel. paprikapoeder
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 theel. citroensap
  • 1 theel. olijfolie om te grillen

Meng de wildzwijn biefstukblokjes met alle ingrediënten en laat enkele uren marineren.
Prik ze op de satéstokjes.
Verhit intussen de grillpan.
Bestrijk de stokjes met olie.
Laat de grillpan goed heet worden en gril vervolgens de biefstukblokjes 2 - 3 minuten op een satéstokje.

Tip
Probeer dit recept ook eens met moeflon.

Serveertip
Serveer er pilavrijst bij met appelsaus.

Bron: Wildplaza.com

Terug