Warme salade met wild zwijn ham en portsaus

  • 350 g wildzwijn ham in dikke plakken
  • 1 glas port
  • 1 glas moutazijn
  • snufje suiker
  • 1 zakje juspoeder
  • 1 zakje luxe gemengde sla
  • 3 eetl. fijngesneden mix van:
    bieslook / peterselie / kervel / basilicum
  • 12 frambozen
  • 1 eetl. olijfolie
  • peper & zout naar smaak

Bereid de jus volgens de verpakking in de hapjespan.
Giet het glas port, de suiker en moutazijn erbij.
Leg de plakken wild zwijn ham erbij in de pan en laat warm worden.
Meng de sla met de kruiden en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Leg de wild zwijn ham op de borden en giet de saus erover.
Leg de sla erop en drapeer de frambozen erbij.

Tip
Ook lekker met struisvogelham.

Serveertip
Lekker met stokbrood en roomkaas.

Bron: Wildplaza.com

Terug