Konijnenfilet, reuzegarnalen en pompelmoes

konijnenfilet_reuzegarnalen (2K)

  • 2 konijnenruggen
  • 16 reuzegarnalen
  • 1 roze pompelmoes
  • 1 eetl. balsamico-azijn
  • 8 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. gehakte sjalot
  • gemengde sla (raketsla, krulsla, veldsla . . .)
  • 8 staafjes gebakken spaghetti
  • 8 staafjes bieslook
  • 4 takjes basilicum
  • peper
  • zout

Ontbeen de konijnenruggen.
Bak de konijnenfilets kort in boter en kruid ze met peper en zout.
Bak de reuzegarnalen zeer kort gaar.
Maak een dressing met de balsamico-azijn, olijfolie, gehakte sjalot, peper en zout.
Meng de dressing onder de gemengde sla.
Schik de sla centraal op het bord en leg een kwart van de geschilde pompelmoespartjes er rond.
Schik een in schijven gesneden konijnenfilet erop samen met 4 reuzegarnalen.
Versier met bieslook, spaghettistaafjes en basilicum.

Bron: Verfijn met konijn

Terug