Haaskarbonade met tomatentapenade en mozzarella

haaskarbonade (2K)

  • 4 haaskarbonades
  • 2 bolletjes mozzarellakaasje (à 125 g)
  • 30 g boter (of margarine)
  • 4 eetl. tomatentapenade (zongedroogde)
  • snufje zout
  • snufje peper

Snijd in totaal 12 plakken van de mozzarella.
Dep de karbonades droog met keukenpapier en kruid het vlees met peper.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de karbonades aan beide zijden goudbruin en gaar in ± 6 - 8 minuten.
Verwarm intussen de ovengrill voor.
Neem het vlees uit de pan en beleg elke karbonade met 1 eetlepel tomatentapenade en 3 plakken mozzarella.
Gratineer de karbonades kort onder de grill tot de kaas gesmolten is.
Lekker met pasta en broccoli.

Bron: Vlees.nl

Terug