Konijnfilets in bladerdeeg met feta en spinazie

konijnfilets (2K)
Dit gerecht kant zowel als voorgerecht danwel als hoofdgerecht worden geserveerd.
  • 2 vellen bladerdeeg
  • 8 konijnfilets
  • 120 g fetakaas
  • 1 kg jonge spinazie
  • peper van de molen
  • zeezout

Bak de spinazie kort in een pan met een weinig olijfolie, kruid met peper en zout en laat de spinazie goed uitlekken.
Verkruimel de fetakaas en meng onder de spinazie.
Laat dit volledig afkoelen.
Kruid de konijnfilets met peper en zout en bak ze heel kort aan in een weinig olie.
Verdeel de spinazie met de fetakaas over de bladerdeegvellen en schik er de konijnfilets op.
Rol het bladerdeeg stevig rond de konijnfilets en plaats ze op een ovenplaat met de naad naar onder gericht.
Bak de konijnfilets af in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende ongeveer 10 à 15 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn.
Snijd de konijnfilets in dikke plakken en serveer met bijvoorbeeld een frisse salade.

Bron: Verfijn met konijn

Terug