Patrijzen van de grill

  • 4 jonge patrijzen, geplukt en schoongemaakt
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 ui, tot pulp gemalen of gestamp
  • 2 tenen knoflook, mee gemalen of gestampt
  • 1 theel. korianderpoeder
  • 1 theel. komijnpoeder
  • 3 eetl. fijngehakte peterselie
  • 1 Spaans pepertje, ontpit, fijngesneden
  • zout

Maak een marinade van de olijfolie en de kruiden.
Laat de (hele) vogels hier minimaal 2 uur in marineren op een koele plaats.
Af en toe keren en bedruipen met de marinade.
Leg ze op de hete grill en laat ze onder regelmatig keren in circa 30 minuten gaar worden.
Het vlees is gaar als u er gemakkelijk met de vork doorheen prikt.

Bron: Jaap Vissering ©
Gepubliceerd door: Wildplaza.com

Bron: Wildplaza.com

Terug