Everzwijn steak 'speciaal'

everzwijnsteak (3K)
voor 2 personen
  • 2 everzwijnsteaks
  • 1 rode ui (ringen)
  • wildfond
  • gemalen peper
  • boter
  • enkele bladeren sla
  • oesterzwammen 150 g
  • kastanjepaddestoelen 150 g
  • 4 kerstomaatjes
  • rucola
  • basilicum
  • overschot spaghetti ± 200 g(beetgaar)
  • 1 eetl. rode pesto
  • gemalen peper
  • 2 flinterdun gesneden schijven zoetzure augurk
  • 2 radijsjes flinterdun gesneden
  • verse basilicumblaadjes

Bak de steaks goed bruin aan weerszijden in boter op een hoog vuur.
Kruid met peper zet het vuur iets lager en voeg ajuin toe.
Als de steaks rosé zijn uit de pan halen en warm houden.
Een beetje wildfond in de pan en even laten opkoken.
Groenten even opwokken in de pan, rucola en basilicum de spaghetti erbij en kruiden met peper en de rode pesto.
Zorg dat alles goed heet is.
Leg de sla op de borden daar het vlees in schijven gesneden er op de ajuin en werk af met de augurk en radijs.
De pastamengeling erbij en garneer af met basilicum.
Serveer er eventueel meergranen broodjes bij.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug