Eendenlever tosti met gefrituurd wilde eendenpootje

Eendenlever tosti met gefrituurd wilde eendenpootje

  • ganzenvet
  • brood
  • eendenlever
  • knolselderij
  • eendenpootjes
  • panko
  • eiwit

Rol het brood uit met een deegroller, beleg het met de eendenlever en leg daarop weer een plak uitgerold brood zet onder druk weg.
Konfijt het pootje en paneer het daarna met eiwit en panko.
Kook de knolselderij in room, draai daarna door en hang op in een doek.
Breng op smaak met eigengemaakte dikke mayonaise zodat je goed kan quenelle.
Bak de tosti in olie, frituur het pootje en garneer af met notensla en frisee.

Serveertip
Serveer met een dressing van aceto met garnituur van wortel, parmaham en bieslook.

Bron: Pieter Bink - Berghotel Amersfoort
Gepubliceerd door: Wildplaza.com

Terug