Aromatische reepeper

  • 500 g in blokjes gesneden reevlees
  • 50 g dobbelsteentjes spek
  • 50 g boter
  • 1 ui, in ringen
  • 1 groene paprika
  • 1 eetl. bloem
  • paprikapoeder
  • tijm
  • basilicum
  • scheutje bouillon
  • 30 cl witte wijn
  • scheutje koffiemelk

Bak het spek uit, verwijder de spekblokjes, doe de boter bij het vet en bak hierin het reevlees met de uiringen snel bruin.
Voeg de paprikareepjes toe en laat ze even bakken.
Roer er de bloem door, daarna paprikapoeder, tijm, basilicum, de bouillon, wijn en de apart gehouden spekblokjes.
Laat het geheel in gesloten pan gaarstoven.
Voeg zout naar smaak toe.
En maak de saus 'fluwelig' af met een scheutje koffiemelk of -room.

Bron: Wildplaza.com

Terug