Wildzwijnsham met mangochutney

wildzwijnsham (3K)

  • 1 velletje filodeeg
  • 2 theel. olijfolie
  • 50 g Mesclun sla (of gemengde sla)
  • 300 g wildzwijnsham
  • 4 eetl. mangochutney
    • voor de mangochutney
  • ¼ mango geschild en in blokjes
  • ½ eetl. suiker
  • 6 cl room
  • 6 cl water

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bestrijk het filodeeg met de olie en bak het in 2 - 3 minuten in de oven goudbruin.
Breek het deeg in stukken.
Leg op elk bord een beetje sla, drapeer daarover wat plakjes wildzwijnsham.
Garneer met wat stukken filodeeg en leg wat mangochutney ernaast.
Bereiding mangochutney:
Houd 1 eetlepel mangoblokjes apart.
Pureer de rest met de suiker, room en het water.
Roer de blokjes mango door de saus

Tip
lekker met (saffraan)mie en beetgaar gekookte groene asperges.

Bron: Wild
Gepubliceerd door: Bert Allers in Kook Jij

Terug