Toastjes van 10-granenbrood met erwtjestapenade en omelet

Toastjes van 10-granenbrood met erwtjestapenade en omelet

  • 1 dikke snede 10-granenbrood
  • 150 g doperwerwtjes
  • sap en zeste van ½ citroen
  • verse munt, fijngehakt
  • 2 eieren
  • bakboter
  • 3 eetl. olijfolie
  • peper & zout

Snijd de 10-granenboterham in 8 stukjes en bak goudbruin in 1 eetlepel olijfolie.
Laat afkoelen op keukenpapier.
Kook ondertussen de erwtjes gaar, spoel ze onder stromend water en laat goed uitlekken.
Kluts de eieren, voeg peper en zou toe en bak een omelet.
Rol de omelet op en laat even afkoelen.
Snijd ze dan in dunne reepjes.
Besmeer de 10-granen toastjes met erwtjestapenade en leg er een rolletje ei op.
Werk af met een stukje tomaat.

Bron: VLAM - Lekker van bij ons

Terug