Springrolls met paddestoelen

voor 2 personen

  • 1 sjalot
  • 100 g shiitakes of kastanjechampignons
  • stukje rode peper
  • 2 takjes koriander
  • 1 theel. olie
  • sojasaus
  • 4 bladen ijsbergsla
  • cocktailprikkers

Maak de sjalot en de paddestoelen schoon.
Snijd de sjalot in snippers en de paddestoelen in reepjes.
Snijd het stukje peper klein.
Hak de koriander klein.
Fruit de sjalot zacht in de olie.
Bak de paddestoelen en de peper kort mee.
Neem de pan van het vuur en maak het mengsel op smaak met de koriander en wat sojasaus.
Laat het afkoelen.
Verdeel de vulling over de slabladen en rol deze op.
Steek ze vast met een cocktailprikker.

Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Thaise mie.

Bron: Voedingscentrum

Terug