|
|
Breng een pan water aan de kook en blancheer er één voor één de slabladeren in gedurende zo’n 7 seconden.
Laat ze uitlekken op een doek.
Verhit de olijfolie in een braadpan en doe er de ui en wortel bij.
Laat afgedekt zachtjes 5 minuten bakken.
Voeg dan het vlees, de pijnboompitten en rozemarijn toe en bak weer 5 minuten, maar pas op dat de pijnboompitten niet verbranden.
Voeg de knoflook toe en haal van het vuur.
Breng goed op smaak met zout en meng er de eidooier door.
Zet de oven aan op 180 °C.
Leg telkens 2 slabladeren op een plank en leg er een lepeltje vulling op.
Vouw dicht tot een pakketje en leg dat in een ovenschaal.
Maak 8 of 10 pakketjes.
Pureer de tomaten, meng met wat zout en verdeel tussen de pakketjes in de schaal.
Zet een kwartier in de oven.
Er mag bij serveren kaas over.