Sla met kipfilet

  • 1 krop sla
  • 250 g kipfilet
  • 2dl kippenbouillon (tablet)
  • 1 mango
  • 3 eetl. olie
  • 1 eetl. citroensap
  • peper & zout
  • snufje suiker

Doe de kipfilet met de bouillon in een pan.
Leg een deksel op de pan en laat ongeveer 20 minuten zachtjes koken tot de kipfilet gaar is.
Maak de sla schoon, was ze en laat ze uitlekken, pluk ze in kleine stukjes.
Schil de mango, snijd hem langs de pit in plakken en snijd de plakken weer in schijfjes.
Klop in een kommetje de olie en citroensap door elkaar en roer er peper, zout en een snufje suiker door.
Haal de kipfilet uit de bouillon en snijd deze in plakken.
Verdeel de sla over 4 bordjes en verdeel hier het sausje over.
Leg hier de schijfjes mango op en verdeel hierover de plakjes kipfilet.

Bron: Keukentips
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug