Gegratineerde sharons met geitenkaas

  • 4 sharons (kaki)
  • 4 plakjes zachte geitenkaas, brie of camembert
  • 1 eetl. (wijn)azijn
  • ½ theel. mosterd
  • 1 theel. citroensap
  • iets zout
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 theel. peterselie

Was de sharons en snij ze vanaf de bovenkant in 8 parten (niet helemaal doorsnijden).
Duw de partjes voorzichtig plat op 4 bordjes zonder ze los te maken.
Leg in het midden van elke sharon een plakje geitenkaas.
Maak een sausje van de azijn, mosterd, olie, citroensap, zout en peterselie.
Zet vlak voor het serveren de oven op grill-stand en laat in 2 minuten de kaas iets smelten.
Verdeel het sausje over de gegratineerde vruchten of serveer de saus los.

Bron: © Janneke's Receptenpagina

Terug