Geroosterd rozijnen-notenbrood met paté en cumberlandsaus

  • 2 sneetjes rozijnen-notenbrood
  • 2 plakken goede paté naar keuze, ca. ½ cm dik
  • Cumberlandsaus
  • boter
  • zure augurkjes

Snijd brood en paté diagonaal 2 maal door (er zijn dan 8 driehoekjes).
Beboter de driehoekjes brood en bak ze in een koekenpan krokant, laat afkoelen.
Leg in het midden van kleine bordjes een driehoekje brood, leg daarop een driehoekje paté, dek af met een stukje brood en leg daarop weer een stukje paté.
Leg een augurkje op het bovenste stukje paté en steek een prikker door het geheel zodat alles op zijn plaats blijft.
Lepel de cumberlandsaus over en om het gerecht en serveer meteen met apart nog wat augurkjes en cumberlandsaus.
Werk snel zodat het brood krokant blijft.

Receptuur: Tonny Leeflang - Wondergem ©

Terug