Mozzarella met mango

  • 2 rijpe mango's
  • 2 bollen Mozzarella
    (betere bufalo)
  • 2 rode chilli-pepertejs,
    fijngesneden
  • 2 stengels citroengras,
    fijngesneden
  • 1 theel. geraspte limoenschil
  • sap van 2 limoentjes
  • 2 eetl. zachte olijfolie
  • 2 eetl. bruine suiker
  • 2 eetl. fijngesneden koriander-blaadjes

Mango en mozzarella bollen in dunne schijfjes snijden en voorzichtig waaiervormig, om en om, op de borden verdelen.
Bereid een dressing van limoensap, olijfolie, bruine suiker, citroengras, chilli en geraspte limoenschil ( suiker moet geheel gesmolten zijn!).
Verdeel de dressing over de waaiers op de borden.
Tenslotte de fijngesneden koriander er over strooien.

Serveertips
Oogt het mooist op grote borden.

Bron: Smulweb

Terug