Mini-broccolitaartjes

broccolitaartjes (2K)

  • 100 g broccoli
  • 1 eetl. soya bak en braad
  • 1 rode ui fijngesneden
  • 1 theel. kerriepoeder
  • 1 theel. garam massala
  • 1 cm gember fijngesneden
  • 1 teentje knoflook
  • snufje zout
  • 2 eetl. koriander verse
  • ½ pak bladerdeeg (450 g)
  • 10 cl Alpro soya Cuisine
  • 2 eetl. Alpro soya Yofu Nature

Verwarm de oven voor op 180 °C of stand 4.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en blancheer ze beetgaar.
Verhit de bak en braad in een pan en fruit de rode ui met de kruiden (zonder de korianderblaadjes).
Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak nog 2 minuten.
Meng er de gesneden korianderblaadjes door.
Vet kleine taartvormpjes in met de bak en braad en leg er een plakje deeg in.
Prik op de bodem gaatjes.
Leg er de gekruide broccoliroosjes in.
Meng de soya cuisine met de soya yofu nature en schenk dit over de broccoli.
Bak de taartjes 15 minuten en serveer direct.

Bron: Alpro soya

Terug