Kropsla met tomaten-antiboise

Kropsla met tomaten-antiboise

  • 5 eetl. extra vierge olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • rasp en sap van ½ citroen
  • 50 g Kalamata-olijven
  • 2 rijpe trostomaten, ontveld, zaadlijsten verwijderd en vruchtvlees in kleine blokjes
  • 2 eetl. kappertjes
  • 2 eetl. fijngehakte dragon
  • zout & peper
  • 1 kropsla, gewassen en gedroogd

Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook.
Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout & peper.
Laat afkoelen.
Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.

Bron: Lekker Weten
Gepubliceerd door: Ekoplaza

Terug