Grotchampignons in 'n Brandbeerjeske

grotchampignons (2K)
voor 2 personen
    • beslag
  • 1 glas Brand bier
  • 2 stengels fijngehakte peterselie
  • 1 losgeklopt ei
  • 8 eetl. bloem
  • 8 dikke grotchampignons
    • salade
  • rucolasla
  • babyleaf lolo rossi
  • walnotenolie
  • selderijzout
  • stroop
  • cherrytomaten

Maak van het ei, bloem, bier en de peterselie een beslag.
Dompel de gehele champignons hierin.
De rucola, babyleaf en cherrytomaatjes aanmaken met walnotenolie.
Frituur de champignons in vet van 180 °C.
Verdeel de salade over twee borden, verdeel vervolgens de champignons.
Serveer hierbij de stroop en Mestreechs rogge.

Bron: Bistro Pieke Potloed
Gepubliceerd door: Bert Allers in Kook Jij

Terug