Gebakken schapenkaas

Gebakken schapenkaas

vegetarisch, voor 2 porties

  • 2 middelgrote uien
  • 4 middelgrote tomaten, ongeveer 300 g
  • zout & peper
  • 250 g schapenkaas
  • 4 eetl. olijfolie
  • 3 gewone snijpeterseliebladeren

Snijd de uien in fijne ringen en snijd de tomaten in plakjes.
Leg de uien en tomaten afwisselend in 2 porties in een ovenschotel (20 x 15 cm).
Breng op smaak met een beetje zout en veel peper.
Verdeel de schapenkaas in 2 porties en voeg ze toe aan de groenten.
Begiet met olijfolie.
Bak in een hete oven van 240 °C op de middenrail 15 - 20 minuten tot goudbruin.
Bestrooi met de peterseliebladeren.
Serveer bestrooid met grof geplukte peterseliebladeren.

Bron: essen & trinken

Terug