Crostini met tonijn

Crostini met tonijn

voor 2 personen

  • 1 klein blikje tonijn op water
  • 5 groene olijven
  • 2 takjes peterselie
  • 2 eetl. roomkaas light
  • 2 sneetjes witbrood

Laat de tonijn uitlekken.
Hak de olijven en de peterselie klein.
Maak er met de tonijn, de roomkaas en wat peper een smeuïg mengsel van.
Rooster het brood bruin en snijd het in driehoekjes.
Besmeer het brood met het mengsel.

Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht spaghetti met artisjokhartjes en een tomatensalade.

Gegrilde paprika over?
Bewaar gegrilde paprika’s na het openen van de verpakking nog maximaal 2 dagen in de koelkast.
Gebruik een schone vork om ze uit de verpakking te nemen, dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Gebruik gegrilde paprika’s op brood of in een salade.

Bron: Voedingscentrum

Terug