Cracker van oude kaas met gemarineerde aardbeien

Cracker van oude kaas met gemarineerde aardbeien

  • 100 g oude kaas, fijn geraspt
  • 1 eetl.
  • maan- of sesamzaad
  • 150 g Hollandse aardbeien
  • 1 theet.
  • balsamicoazijn
  • 1 theet vloeibare honing
  • mespunt geraspte sinaasappelschil
  • enkele druppels sinaasappelsap
  • 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
  • bakplaat met bakpapier

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de kaas met de zaadjes en wat peper.
Schep 8 kleine hoopjes van dit mengsel op het bakpapier.
Bak de kaas circa 5 minuten in het midden van de oven.
Laat buiten de oven afkoelen en hard worden op het bakpapier.
Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in vieren.
Meng de aardbeien met de overige ingrediënten en doe er wat peper over.
Verdeel over 4 bordjes met de crackers ertussen.

Bron: Spar

Terug