|
|
Laat bevroren coquilles ontdooien in koud water met een handje zout.
Zet verse ook een uurtje in water met zout; we pekelen ze gewoon een beetje.
Wie geen kervel kan vinden neemt peterselie, misschien met een paar blaadjes dragon erbij, maar neem zeker geen dragon alleen, dat is te sterk.
Was de kervel en draai hem droog in de slacentrifuge.
Verwijder de dikke steeltjes.
Doe de rest met de olie in een mengbeker en pureer met de staafmixer.
Snijd de pecans klein, maar niet tot gruis.
Verwarm de boontjes zachtjes in hun vocht.
Verhit de boter in een koekenpan.
Droog de coquilles af en bak ze in de boter op redelijk hoog vuur 1½ minuut, en daarna 1 minuut op de andere kant – niet langer.
Laat de boontjes uitlekken en meng voorzichtig met de bakboter en wat peper.
Verdeel over de borden.
Leg er de coquilles bij.
Lepel kervelolie om het geheel en bestrooi met de pecannoten.