|
|
Dompel de tomaten in kokend water, ontvel ze, snijd ze in vieren en verwijder de zaadjes.
Hak het vruchtvlees en smoor het 10 minuten in 1 eetlepel hete olie.
Laat de tomatenpulp afkoelen.
Schil de witte asperges, snijd de onderkantjes weg en kook de witte en groene asperges beetgaar.
Snijd de asperges vervolgens in stukken.
Meng de tomatenpulp met de azijn, de rest van de olijfolie, peper en zout en leg de asperges hier 1 uur in.
Was de sla en droog hem in de slacentrifuge.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Snijd de rogvleugels ieder in 2 stukken, was ze, dep ze met keukenpapier droog en bestrooi ze met peper en zout.
Bak de rogvleugels in de hete olie snel gaar.
Neem de aspergestukjes uit het sausje, verdeel ze samen met de sla over 4 borden, leg de rogvleugel hierop en schenk er het sausje over.
Garneer met de dragon en de tomaatreepjes.
Bron: Astrid Veltman