Aardappeltatin met rode ui en geitenkaas

aardappeltatin (2K)

  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 4 rode uien
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 1 eetl. kristalsuiker
  • 2 eetl. olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier

Snijd de geschilde aardappelen in dunne plakjes.
Snijd de uien in halve maantjes, fruit ze in olijfolie en meng met de geitenkaas.
Bedek 4 cakevormpjes (ภ10cm) met bakpapier en verdeel het mengsel over de vormpjes.
Bestrooi met suiker en dek af met een laag aardappelplakjes.
Kruid met peper en zout en besprenkel met de olijfolie.
Bak de taartjes gedurende 10 min in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Serveer ze warm.

Tip
Je kan ook andere zachte kazen gebruiken.

Bron: Patapas

Terug