Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes

zonnevisfilet_pantacce (3K)

voor 2 personen

  • 400 g zonnevisfilets
  • 200 g pantacce
  • stuk courgette (grof geneden)
  • 1 wortel (grof gesneden)
  • stuk venkel (grof gesneden)
  • 1 halve ajuin (grof gesneden)
  • stuk rammenas (grof gesneden)
  • een goede scheut room
  • een scheut witte wijn
  • visfond
  • een eetl. mierikswortelpasta
  • peterselie
  • dille
  • olijfolie

Kook de pasta beetgaar.
Wok alle groenten in olijfolie met de kruiden aan.
Voeg de room en witte wijn toe een beetje visfond en de mierikswortel erbij en laat even goed sudderen.
Bak de vis gekruid met dille aan alle kanten goud kleurig en gaar aan.
De pasta mengen onder de groenten.
Serveer dit alles op bord en werk af met een takje peterselie.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug