Zeewolf met mosterdsaus

  • 600 g zeewolf
  • 125 g slagroom
  • boter
  • peterselie
  • 4 theel. mosterd
  • 15 g van Wees Anisette
  • bloem
  • zout
  • peper
  • partjes citroen

Was de moten zeewolf in koud water en droog met keukenpapier.
zout & peper de moten en haal ze vervolgens door de bloem.
Laat de boter licht bruinen en bak de zeewolf in enkele minuten net niet helemaal gaar.
Haal ze uit de pan en houd ze warm in een licht voorverwarmde oven.
Verwarm tegelijkertijd de borden in de oven.
Deglaceer ondertussen de braadpan met een eetlepel boter en voeg de mosterd toe.
Roer de mosterd door de boter op middelhoog vuur.
Voeg de slagroom toe en de Anisette.
Leg de zeewolf op de voor verwarmde borden, giet de mosterdsaus erover heen en garneer met een partje citroen op de zeewolf.

Bron: A. van Wees distilleerderij De Ooievaar

Terug