Gevulde zeetongrolletjes op een bedje van zomerse groenten

zeetongrolletjes_groenten (3K)

voor 2 personen

  • 4 gevulde zeetongrolletjes met zalm
  • 4 middel-grote aardappelen
  • 3 wortelen
  • een halve rode paprika
  • een halve kleine courgette
  • 2 sjalotjes
  • peper & zout
  • nootmuskaat
  • olijfolie
  • viskruiden
  • een beetje witte wijn
  • 2 eetl. kaas
  • grijs garnalen
  • bieslook

Aardappelen schillen, wassen en in stukken snijden kook deze in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Sjalotjes fijn snijden.
Wortelen in julienne snijden.
Paprika & courgette in fijn blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid aan in een beetje olijfolie.
Vis kruiden met de viskruiden leg deze in een vuurvaste schotel een beetje witte wijn erbij en zet +/- 5 minuten in micro-oven.
Pureer de aardappelen kruiden en een beetje groenten eronder mengen.
De kaas op bakpapier onder de grill laten bruinen en daarna laten afkoelen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af bieslook en grijs garnalen en evenzeer het palletje van kaas.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug