Zalmrozetten met tonijncrème en salade

Zalmrozetten met tonijncrème en salade

voor 2 personen

  • 200 g gerookte zalm
  • 1 potje tonijncrème
  • ca. 150 g rucola
  • 1 rode ui, in dunne halve ringen
  • 1 zakje pijnboompitten, geroosterd
 
  • ± 50 g Parmigiano Reggiano, grof geraspt
  • scheutje olijfolie
  • grof zeezout
  • vers gemalen zwarte peper

Maak ca. 12 rozetten van de zalm: leg de plakjes zalm op een snijplank en bestrijk ze over de lengte met de tonijncrème.
Rol ze luchtig op en krul de bovenste rand naar buiten.
Houd ze apart.
Verdeel de rucola over 4 borden en leg de zalmrozetten erop.
Bestrooi met rode ui, pijnboompitten en parmezaan en maak af met wat olijfolie, zeezout en zwarte peper.

Bron: Ekoplaza

Terug