Gegrilde zalm met olijven-selderijsalsa

Gegrilde zalm met olijven-selderijsalsa

  • 4 zalmfilets
  • 2 eetl. olijfolie
  • 500 g aardappelsalade met yoghurt (kant-en-klaar)
    • voor de salsa
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 eetl. kappertjes
  • 100 g groene olijven met knoflook en kruiden
  • 75 g blanke rozijnen
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. honing
  • 1 eetl. platte gehakte peterselie
  • zout & peper

Snijd de bleekselderij in dunne schijfjes en groene olijven in plakjes.
Bestrijk de zalm met de olijfolie en bestrooi met zout & peper.
Meng alle ingrediƫnten voor de salsa en breng op smaak met zout & peper.
Rooster de zalm in de grillpan of op de barbecue 2 - 3 minuten per kant.
Serveer de zalm met de salsa en de aardappelsalade.

Bron: Vomar voordeelmarkt

Terug