Gegrilde zalm met olijven-selderijsalsa

Gegrilde zalm met olijven-selderijsalsa

  • 4 zalmfilets
  • 2 eetl. olijfolie
  • 500 g aardappelsalade met yoghurt (kant-en-klaar)
    • voor de salsa
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 eetl. kappertjes
  • 100 g groene olijven met knoflook en kruiden
  • 75 g blanke rozijnen
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. honing
  • 1 eetl. platte gehakte peterselie
  • zout & peper

Snijd de bleekselderij in dunne schijfjes en groene olijven in plakjes.
Bestrijk de zalm met de olijfolie en bestrooi met zout en peper.
Meng alle ingrediƫnten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
Rooster de zalm in de grillpan of op de barbecue 2 - 3 minuten per kant.
Serveer de zalm met de salsa en de aardappelsalade.

Bron: Vomar voordeelmarkt

Terug