Wraptortilla met krab

voor 2 personen

  • 1 kleine courgette
  • 1 vleestomaat
  • 1 gegrilde paprika (pot)
  • ½ appel
  • 100 g surimi (krabsticks)
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • ½ theel. tijm
  • 3 eetl. zure room
  • 1 theel. honing
  • 6 sprieten bieslook
  • 4 volkoren tortillawraps

Maak de courgette schoon, halveer hem in de lengte en snijd de helften in smalle plakken.
Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de paprika in reepjes.
Snijd de appel in blokjes en de krabsticks in stukjes.
Verwarm de margarine en stoof hierin de courgette met de tomaat en paprika in enkele minuten gaar.
Voeg de appelblokjes en de stukjes krab toe en warm dit goed door.
Maak het mengsel op smaak met peper, een beetje zout, de tijm, de zure room en honing.
Knip de gewassen bieslook er over.
Verwarm de wraptortilla's volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep wat van het mengsel er op en rol ze op.

Bron: Voedingscentrum

Terug