Wraps met gerookte zalm

wraps_zalm (2K)

  • 2 wraps
  • 150 g gerookte zalm
  • rode pesto
  • 4 babymaïs grof gesneden
  • 4 champignons grof gesneden
  • een handvol zongedroogde tomaten
  • een stuk wit van prei fijnsnijden
  • een stuk wortel fijnsnijden
  • een stuk rammanas fijnsnijden
  • een goede scheut room
  • dillepoeder
  • viskruiden
  • grijze garnalen
  • rucola

De groenten opwokken met dille en viskruiden, de room toevoegen en even laten inkoken.
Smeer de wraps in met pesto, beleg met gerookte zalm en vul ze met de groentenmengeling, plooi toe.
Zet dit even in een voorverwarmde oven van 180 °C en laat dat gedurende 15 minuten goed opwarmen.
Serveer op een bord, werk af met het overschot van de groenten, de grijze garnalen en rucola.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug