Wokroll met kormagarnalen

wokroll (2K)

  • 4 lente-uitjes
  • 2 tomaten
  • 1 kleine bloemkool
  • 400 g rauwe grote gepelde garnalen (gamba´s)
  • wokolie
  • 1 bakje Conimex Kruidenpasta voor Korma Bloemkool
  • 1 pak wokrolls
  • 200 g gemengde gewassen sla

Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in ringen.
Was en snijd de tomaten in blokjes.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en was deze.
Kook ze 3 minuten in ruim kokend water (met wat zout of ketjap).
Afgieten en laten uitlekken.
Snijd de garnalen horizontaal doormidden.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de garnalen 2 minuten.
Wok de bloemkoolroosjes 1 minuut mee.
Voeg de boemboe en 1,5 dl water toe en laat 2 minuten zachtjes pruttelen.
Besprenkel de wok rolls met wat water.
Verwarm elke wok roll 20 sec. op 750 watt in de magnetron (1 minuut voor alle wok rolls tegelijk).
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Leg op elke wok roll blaadjes sla, lente-ui en stukjes tomaat.
Verdeel de kormagarnalen met bloemkool erover.
Rol ze op en leg ze op 4 borden.

Op tafel

Zet atjar tjampoer op tafel als lekker fris element en geraspte kokos om als extra accent naar eigen smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook

Vervang de bloemkool door een wokgroentepakket en de garnalen door Sofine Tofu balletjes.
Bestrooi met gebakken uitjes.

Zet een compleet menu op tafel

Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Citroensorbet mèt toe.

Bron: Conimex

Terug