Visspies met paksoi en appel

voor 2 personen

  • 250 g stevige visfilet in blokjes
  • ½ paksoi, fijngesneden
  • 2 vleestomaten, in kwartjes
  • ½ appel, fijngesneden
  • 1 takje dille
  • 1½ dl water
  • 5 cl azijn
  • 2 cl olijfolie
  • peper en zout
  • 30 g suiker

Een marinade maken door water, azijn, suiker en flink wat zout te mengen en aan de kook te brengen.
Paksoi en appel warm marineren en op smaak brengen met peper en zout.
Een spies opvullen met blokjes visfilet en kwartjes tomaat.
In olijfolie bakken of roosteren op de grill.
De marinade van paksoi en appel op een bord leggen.
De spies erop schikken en garneren met appelschijfjes en dilletakjes.

Bron: Odin recepten
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug