Visfilet in kruidensaus

Visfilet in kruidensaus

voor 2 personen

  • 6 aardappelen
  • 1 ui
  • 1 kleine peper
  • 1 groene paprika
  • ½ theel. gemalen koriander
  • ½ theel. gemalen komijn
  • 1 eetl. olie
  • 1 blik tomatenblokjes zonder zout
  • 2 stukken visfilet, bijv. koolvis
  • 250 g diepvries doperwtjes
  • 4 takjes koriander

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 à 25 minuten gaar.
Maak de ui, peper en paprika schoon.
Snijd de ui in snippers, de peper in reepjes en de paprika in blokjes.
Fruit de ui en de peper met de koriander en de komijn in de olie glazig.
Voeg de paprika en de tomatenblokjes toe en laat de saus 10 minuten pruttelen.
Leg de vis in de saus en laat de vis hierin in 10 minuten gaar worden.
Kook de doperwtjes in een bodempje water in 3 minuten gaar.
Was de koriander en knip het klein.
Strooi de koriander over de saus.
Serveer de doperwtjes en aardappelen erbij.

Koriander over?

Bron: Voedingscentrum

Terug