Romige vis met paprika

voor 2 personen

  • 300 g broccoli
  • 1 pot gegrilde paprika's (370 g
  • 1 bekertje demi crème fraîche (1¼ dl)
  • 1 theel. bouillonpoeder
  • 200 g visfilet

Warm de oven voor op 200 °C.
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes.
Kook de broccoli in weinig water 3 minuten.
Snijd de helft van de paprika’s in stukken en leg ze in een ovenvaste schaal.
Pureer de rest van de paprika’s in de keukenmachine of met een staafmixer en voeg de crème fraîche, het bouillonpoeder en wat peper toe.
Snijd de vis in stukken en leg ze met de broccoli in de schaal.
Schenk de saus er over.
Laat het gerecht in de hete oven in 25 minuten gaar worden.

Menusuggestie
Lekker met penne of macaroni.

Bron: Voedingscentrum

Terug