voor 2 personen
|
|
Verhit 1 eetlepel boter in een wok en roerbak hierin de roerbakgroenten in ca. 3 minuten beetgaar.
Snijd intussen de kabeljauwfilets in blokjes.
Verwijder de omverpakking van de rijst en trek de afdekfolie van de bakjes rijst een klein stukje - ca. 1 cm - open (niet geheel verwijderen!) of prik er een aantal gaatjes in.
Voeg eventueel zout naar smaak toe.
Verwarm de bakjes 1 minuut op maximaal vermogen (900 Watt) in de magnetron.
Indien 2 bakjes tegelijk in de magnetron worden geplaatst dan 1½ minuut!*
* De tijd kan variëren afhankelijk van het vermogen van uw magnetron.
Haal de bakjes uit de magnetron.
Let op: de bakjes zijn heet!
Verwijder de afdekfolie volledig voor het serveren. li>
Schep intussen de groente uit de wok.
Verhit de overige boter in de wok en roerbak hierin de blokjes vis in ca. 1 minuut gaar.
Verwarm de groente, kruidenroomkaas en kookroom kort met de vis mee en breng het gerecht op smaak met zout & peper.
Stort de rijstbolletjes op 2 borden en verdeel de vis met romige groentesaus over de borden.