Vis met zoete aardappel in een pakketje met komkommersalade

Vis met zoete aardappel in een pakketje met komkommersalade

voor 2 personen

  • 2 zoete aardappelen
  • 1 rode ui
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 stukjes pangasiusfilet
  • 2 plakjes ontbijtspek
 
  • ½ komkommer
  • 1 bosje radijs
  • ½ bosje peterselie
  • 1 eetl. olie
  • azijn
  • peper

Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dikke plakken.
Kook de plakken aardappel in ca. 5 minuten in weinig water gaar.
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
Verdeel de plakken aardappel over 2 grote vellen aluminiumfolie.
Verdeel er de ui en de tomaatjes over.
Wikkel iedere visfilet in een plakje ontbijtspek en leg dit op de groente.
Vouw het folie goed dicht en laat de pakketjes op een hete grillpan of de barbecue in 10 minuten gaar worden.
Was de komkommer en maak de radijs schoon.
Was de peterselie en knip het klein.
Schaaf de komkommer en de radijs in plakjes en maak er met de peterselie, de olie, azijn en wat peper een salade van.
Geef de komkommersalade bij de vispakketjes.

Ontbijtspek over?

Bron: Voedingscentrum

Terug