Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus

voor 2 personen

  • 2 bosuitjes
  • ½ eetl. maizena
  • 1 dl bouillon
  • 1 dl halfvolle crème fraiche
  • ½-1 eetl. grove mosterd
  • ½ dl droge witte wijn
  • 200 g tilapiafilet

Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
Meng de maizena met een beetje water tot een glad papje.
Breng de bouillon aan de kook en roer de maizena er door.
Klop er de crème fraiche en de bosuitjes door en laat de saus binden.
Maak de saus op smaak met de mosterd en de wijn.
Breng de saus weer aan de kook.
Bestrooi de visfilets met peper en een beetje zout en leg ze in de saus.
Pocheer de vis in ca. 6 minuten gaar.

Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug