Gestoofde tilapia met erwtjes

voor 2 personen

  • 2 bosuitjes
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g tilapiafilet
  • peper, zout
  • 1 eetl. olie
  • mespunt geraspte sinaasappelschil
  • 1 theel. Italiaanse kruiden
  • 1 dl visbouillon
  • 200 g diepvries doperwten
  • 50 g garnalen

Maak de bosuitjes en de knoflook schoon.
Snijd de bosuitjes in ringen en de knoflook in stukjes.
Snijd de vis in stukken en bestrooi ze met peper en weinig zout.
Bak de vis, de bosuitjes en de knoflook enkele minuten in de hete olie.
Voeg de geraspte sinaasappelschil, de Italiaanse kruiden, de bouillon, de doperwten en de garnalen toe en stoof het geheel in 5 minuten verder gaar.

Menusuggestie
Lekker met komkommersalade en volkorenbrood.

Bron: Voedingscentrum

Terug