Tandoori zalm

  • 4 zalmsteaks of filets
  • 4 eetl. plantaardige olie
  • 10 cl yoghurt
  • 140 g (2/5 potje) tandoori curry pasta
  • 1 theel. gemalen knoflook
  • 1 theel. verse munt, (fijngehakt)
  • gemengde salade
  • 1 potje Patak's raita
  • citroen, in schijfjes gesneden

Was en droog de zalmsteaks.
Mix de tandoori curry pasta met de plantaardige olie, knoflook, munt en yoghurt.
Marineer de zalm 20 minuten (of langer indien mogelijk).
Gril of bak de zalm ongeveer 5 minuten aan beide kanten, af en toe insmeren met olie.
Tot slot besprenkelen met wat vers uitgeperst citroensap.
Warm serveren met gemengde sla, citroenschijfjes en Patak's Raita.

Ook heerlijk met rundvlees, lam, vis of groenten.

Bron: Patak's

Terug