Romige tagliatelle met vis

Romige tagliatelle met vis

  • 150 g volkoren tagliatelle of penne
  • 400 g snijbonen
  • 200 g visfilet, bijv. koolvis
  • peper
  • citroensap
 
  • 100 g gegrilde paprika, koeling, zonder zout
  • 2 bosuitjes
  • 2 eetl. olie
  • 2 eetl. kookroom light

Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
Kook de snijbonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
Snijd de vis in blokjes.
Strooi wat peper over de vis en druppel er wat citroensap over.
Snijd de paprika in repen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
Verwarm de olie en bak hierin de vis 2 minuten.
Voeg de paprika en de bosuitjes toe en bak dit nog 2 minuten.
Giet de kookroom erbij en warm het geheel kort door.
Giet de tagliatelle af en meng dit door de vis.
Geef de snijbonen erbij.

Kookroom over?

Bron: Voedingscentrum

Terug