Tagliatelle met paprika en vis

voor 2 personen

  • 125 g tagliatelle
  • 200 g koolvisfilet
  • citroensap
  • 3 geroosterde paprika's (pot)
  • 3 tomaten
  • 2 bosuitjes
  • 8 olijven
  • 1 eetl. olie
  • 1 eetl. kappertjes

Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de vis in blokjes.
Strooi er peper en een beetje zout over en druppel er wat citroensap over.
Maak de groente schoon.
Snijd de paprika in repen, de tomaten in parten en de bosuitjes in ringetjes.
Verwarm de olie en bak hierin de bosuitjes zacht.
Voeg de paprika's en de tomaten toe en smoor ze gaar.
Snijd de olijven in plakjes.
Meng de olijven, de kappertjes en de blokjes vis door de saus.
Laat de vis in de saus in een paar minuten gaar worden.
Giet de tagliatelle af en meng de saus er door

Bron: Voedingscentrum

Terug