Sweet & sournoedels met garnalen

sweet_sournoedels_garnalen (2K)

  • 1 zak woknoedels
  • 400 g Chinese kool
  • 200 g kerstomaatjes
  • wokolie
  • 400 g gepelde (wok)garnalen (vers of diepvries, ontdooid)
  • 8 - 10 eetl. Conimex Woksaus Sweet & Sour
  • 3 eetl. grofgehakte koriander

Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
Snijd ondertussen de Chinese kool in reepjes.
Halveer de kerstomaatjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje
Wokolie toe en wok de garnalen 3 minuten.
Voeg de Chinese kool toe en wok nog 3 minuten.
Voeg de tomaatjes toe en roerbak ze 1 minuut mee.
Voeg 8 - 10 eetlepels woksaus Sweet & Sour toe en wok nog 1 minuut.
Schep vervolgens de woknoedels door het gerecht en warm goed door.
Schep de koriander erdoor.

Op tafel
Zet lekker frisse atjar tjampoer op tafel om zelf toe te voegen.

Lekker anders kan ook
Schep met de koriander ook 3 eetlepels seroendeng door de noedels.
De garnalen kunnen worden vervangen door stukjes surimi of zalm.

Bron: Conimex

Terug