Gewokte Sweet Chili noedels met garnalen en snijboonruitjes

chili_noedels_garnalen (2K)

  • 200 g gepelde rauwe garnalen
  • ½ eetl. Conimex Kerrie Djawa
  • 400 g snijbonen
  • wokolie
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 1 zakje (kant-en-klare) woknoedels
  • 2 eetl. fijngeknipte selderij
  • ½ zakje kroepoek naturel

Meng de garnalen met de kerrie.
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes.
Kook de boontjes 5 minuten in ruim kokend water met wat zout beetgaar.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de snijboontjes 3 minuten.
Voeg de garnalen toe en wok deze 3 minuten mee.
Voeg de woksaus, de noedels en de selderij toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel over 2 grote kommen of borden en geef de kroepoek erbij.

Op tafel
Zet sojasaus en pittige sambal oelek op tafel om naar smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook
Vervang de garnalen door gemengde zeevruchten.

Bron: Conimex

Terug