Soja sesam garnalen met paprika, ananas en paksoi

soja_sesam_garnalen (3K)

  • 400 g witte rijst
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 500 g paksoi
  • wokolie
  • 300 g gepelde wokgarnalen (vers of diepvries, ontdooid)
  • 150 g ananasstukjes (vers of blik)
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Chinese Soja Sesam

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet en laten uitlekken.
Pel ondertussen de ui.
Snijd de ui en de paprika in stukjes.
Snijd de paksoi in repen.
Verhit ca. 3 eetlepels wokolie in de wok en roerbak hierin de ui en paprika 3 min.
Voeg de garnalen en stukjes ananas toe en wok nog 3 min.
Voeg 8 eetlepels Conimex Woksaus Chinese Soja Sesam toe en warm, goed door.
Verhit ondertussen ca. 3 eetlepels wokolie in de wok en roerbak hierin de paksoi 4 minuten.
Voeg 2 eetlepels Conimex Woksaus Chinese Soja Sesam toe en warm goed door.
Verdeel de rijst over 4 grote borden en schep de soja sesam garnalen met paprika, ananas en de paksoi ernaast.

Op tafel
Geef er als lekker pittige smaakmaker kroepoek katjang pedis bij.

Lekker anders kan ook
Vervang de ananas door stukjes mango of partjes sinaasappel.

Bron: Conimex

Terug