Singaporese laksa curry pasta

Singaporese laksa curry pasta

voor 2 porties

  • 100 g tijgergarnalen
  • 125 g tauge
  • 1 ui
  • 1 lente-ui
  • 1 komkommer
  • 1 kleine rode peper
  • 150 g rijstnoedels 2mm
  • 20 cl kokosmelk
  • Wokolie
  • 1 pakje Conimex Laksa Curry Paste

Snij de ui in halve ringen en de komkommer in plakjes.
Snij de lente-ui in ringen en de rode peper in stukjes.
Snij de tijgergarnalen doormidden.
Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de tijgergarnalen 1 minuut.
Voeg de ui toe en bak deze 1 minuten mee.
Zet het vuur laag en voeg de peper, currypasta, kokosmelk en 10 cl water toe.
Breng het al roerend aan de kook.
Laat het 1 minuut zachtjes doorkoken.
Voeg de taugé en rijstnoedels toe en laat het weer 1 minuut doorkoken.
Bestrooi het gerecht met lente-ui en serveer de komkommer erbij.

Serveertip
Bestrooi het gerecht met 2 handjes (ongezouten) pinda’s.

Terug