Schelvisschotel met aardappel en tomaat

  • 500 g aardappelen
  • 1 ui
  • 3 tomaten
  • 250 g schelvisfilet
  • 1 eetl. citroensap
  • 25 g boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1½ tl Franse tuinkruiden
  • zout
  • peper

Aardappelen in stukken snijden en in 15 minuten bijna gaar koken.
Ui snipperen.
Tomaten in stukjes snijden.
Vis in stukken snijden.
Besprenkelen met ½ eetlepel citroensap.
In braadpan boter verhitten en ui ± 3 minuten zachtjes bakken.
Knoflook erboven uitpersen.
Toevoegen: vis, tomaat, Franse tuinkruiden, zout & peper en ± 3 minuten meebakken.
Aardappelen en ½ eetlepel citroensap toevoegen.
Aan de kook brengen.
Met deksel op pan in ± 7 minuten zachtjes gaarstoven.

Bron: De Wassende Maan

Terug