Roerbakschotel met visfilet

Roerbakschotel met visfilet

voor 2 personen

  • 1 kleine ui
  • 1 prei
  • 1 rode paprika
  • 1 klein blikje doperwten
  • 1 eetl. olie
  • 1 zakje voorgekookt aardappelpartjes, ca. 450 g
  • 10 cl bouillon, van tablet
  • 1 laurierblad
  • 200 g tilapiafilet of andere vis

Maak de groente schoon.
Snijd de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes.
Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en een beetje zout.
Roerbak de aardappelpartjes mee bruin.
Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en weinig zout.
Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.

Menusuggestie
Lekker met komkommersalade.

Vis over?

Bron: Voedingscentrum

Terug